top of page

Om Brunstorp

Jag är Torkel Brunstorp och grundade vårt bolag år 1992.

 

Redan 1989 var jag med och startade Sofiero Slott Veteranbilsrally, och under hela 80-talet samarbetade jag med Picko Troberg och startade Adena Picko's på över 70 olika platser. Som turistchef i Helsingborg i fyra år var jag en del av att återuppliva Nöjesgrytan/Kul i juli efter ett års paus 1989, tillsammans med Ander Aldgård.

Under början av 2000-talet var jag en av initiativtagarna och delägarna i 55 Plus Bemanning. År 2002 startade jag Helsingborgs Båtmässa, som sedan flyttade till Råå och blev Seglarfesten på Råå under fyra år. Under alla dessa 12 år var jag även arrangör av stadens enda och största Kräftkalas. Hösten 2009 startade jag Nöjeskonceptet 39 Plus på Elite Hotel Mollberg, och 2014 var det dags för Sofiero Classic att dra igång.

Jag samarbetar gärna med företag, organisationer och kreativa privatpersoner, samt befintliga nätverk, för att genomföra olika evenemang på olika platser.

Förutom att jag älskar min hemstad har jag också ett stort hjärta för Helsingör - eller vad sägs om bilden – smörrebröd, en öl och en lille en!

Om du är intresserad, tveka inte att höra av dig. Jag har mycket erfarenhet, nätverk och relationer att dela med mig av!

Hälsningar,

Torkel Brunstorp

Contact
Event dekoration

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page