Ponnyridning för barnen

Lördag och söndag kl. 14.00 – 16.30

​Ödåkra Ridsällskap är en ideell förening som erbjuder lektioner för barn, ungdomar och vuxna. Utöver ridskola ordnas också lovaktiviteter, tävlingar, ridkalas och annat kul. En levande verksamhet med gemenskap och utveckling, i hjärtat av Ödåkra och nu på vår Julmarknad. ​Välkomna!​

Ansiktsmålning

En av Skånes bästa ansiktsmålare som är på plats med både

julmotiv och vanliga exklusiva motiv.​

Julsång med Barnkören Sånglärkorna

Söndagen 24 november kl. 14.15
Sånglärkorna är en av 5 barnkörer i Kropps församling. Barnkören har funnits sedan hösten 2017 och sjunger på tisdagseftermiddagarna i Björkakyrkan i Ödåkra. Under hösten kommer Sånglärkorna medverka på Luciakonserterna i Frillestads kyrka den 15 december. På våren åker dom på körläger. Körledare är Anna Keller

Nu på vår Julmarknad på Spritan - Välkomna!

Spritan – En stark historia

Under Julmarknaden berättar Fleninge hembygdsförening historien om Spritan. Om en plats där buteljerna byggde bygden. Men vikten av fabriken blev långt viktigare än så. Vägen till det spritmonopol som blev en självklarhet i landet gick, genom disponent NP Mattiassons försorg, rakt genom Ödåkra. Vi visar det dagliga livet i en fabrik som tillverkade och hanterade runt 20 procent av alla starkare drycker i Sverige under 80 år. En berättelse om människor, vanor – och en tam kaja som var med ända tills de sista beska dropparna tappades. Titta in till oss och ta del av ”Spritan – en stark historia”. Välkomna!

Välkommen till Två Systrar

Kommer att sälja glögg, varm choklad och kaffe

Lussekatter och vörtbulle med julskinka & senap

Nybakade våffler över öppen eld

”Vi från Fleninge-Ödåkra Scoutkår kommer medverka på julmarknaden

genom att sälja våfflor från en öppen eld! Så klart finns det också möjlighet att få mer information om scouting och vår kår, vi letar alltid efter nya äventyrslystna scouter!"

Nu på vår julmarknad på Spritan!

​Karuseller för alla åldrar

Hassans Nöjesfält startade 1950 och har hela tiden utvecklats med attraktioner för alla åldrar. Vårt säte är i Hässleholm men gör jobb i hela södra Sverige. Hassans drivs nu av andra generationen.
​Kontakta oss så svarar vi på era frågor och ger förslag på lösningar som passar just er.​

Nu på vår Julmarknad . Välkomna!

Tomtemor & Tomtefar kommer på besök

Kom och träffa vårt härliga tomtepar, skriv din egen önskelista,

rita bästa tomten och vinn fina priser.

Tomtefar och Tomtemor ser verkligen fram emot att träffa dig under vår Julmarknad på Spritan i Ödåkra.​

Sockerbageriet bjuder alla barn på godis

”Sockerbageriet grundades i Helsingborg 1904 Axel Holmgren och hans hustru Mathilda. Produkter med de bästa ingredienserna har från första början varit vår prioritet och så är det än idag. Vi är stolta över att i fjärde generationen kunna erbjuda motsvarande traditionella konfektyr. Våra huvudingredienser i allt vi gör är kvalitet & kärlek. Alla våra produkter är speciellt utvalda från de bästa leverantörerna. ”
​Nu på vår Julmarknad - Välkommen!

Fiskedamm med Lion Club Sofiero 

”En klubb med 19 medlemmar. Vi träffas en gång i månaden. Vårt mål är att samla in pengar till bättre behövande. Vi hjälper till på Sofiero varje sommar som slottsvärdar, vi står och hjälper till vid den Stora Trädgårdsfesten. Vi packar påsar till Vårruset, är flaggvakter på Springtime, samt säljer julgranar. Vi ordnar också en Knutfest i Fleninge Församling, för barnen”​

Välkommen till Julmarknaden på Spritan!​

Papà Piada serverar varma drycker o bullar

Välkommen till Papa Piadas restaurang o uteservering
​- Tomten serverar glögg, julmumma, pepparkakor o bullar!

Ödåkra Brygghus

Hos Ödåkra Brygghus finns Folke Julöl. Kommer i 4packs presentlåda för 100 kr. Vi säljer även presentkort till ölprovning och bryggeriets t-shirt. Det går såklart att provsmaka olika starköl på plats i bryggeriet och det finns en risk för livemusik bland jäskärl och ölkranar.

Välkomna!

Årets fräckaste Julerbjudande

​Drop in erbjudande: Alla små tatueringar så som liten text eller mindre bild 500-1000kr. Ingen bokning, first come first served.
​Välkommen!

Vår adress 

Brunstorp i Helsingborg AB
​Troedsgatan 3

25441 Helsingborg

Navigation på Google Maps

Har du några frågor?

E-post: torkel@brunstorp.com

Telefon: +46 (0) 733 426653

Org.nr.: 556623-6807

Partners

Se alla våra fantastiska
​partners här »